home design 800x400
home design 1170Χ320

Κορινθία: Στέρεψαν οι πηγές της Στυμφαλίας και στέλνουν πόσιμο νερό από γεωτρήσεις

Πώς θα γίνεται η υδροδότηση σε Αρχαία Κόρινθο και Σολομό. Η ΔΕΥΑ Κορίνθου κάνει έκκληση στους καταναλωτές της να περιορίσουν τη χρήση του νερού στις απολύτως αναγκαίες οικιακές χρήσεις.
Λίμνη Στυμφαλία Κορινθία

Οι πηγές της Στυμφαλίας στέρεψαν και προκειμένου να αποφευχθούν οι πολύωρες διακοπές νερού, η ΔΕΥΑ Κορίνθου αποφάσισε να συμβάλουν και οι γεωτρήσεις στην υδροδότηση των περιοχών Αρχαίας Κορίνθου και Σολομού. Παράλληλα, έκκληση κάνει -μέσω ανακοίνωσής της- η ΔΕΥΑ Κορίνθου προς τους καταναλωτές του Δήμου να μην σπαταλούν το νερό και να περιοριστούν στις απολύτως απαραίτητες χρήσεις.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Κορίνθου αναφέρει τα εξής:

Η ΔΕΥΑ Κορίνθου σας ενημερώνει ότι λόγω της μεγάλης μείωσης της παροχής νερού από τις πηγές της Στυμφαλίας και προκειμένου να αποφευχθούν οι πολύωρες διακοπές νερού, η υδροδότηση των περιοχών Αρχαίας Κορίνθου και Σολομού θα γίνεται από νερό Στυμφαλίας και θα συμπληρώνεται από νερό γεωτρήσεων.

Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα επανέλθει η υδροδότηση της περιοχής αποκλειστικά με νερό των πηγών Στυμφαλίας και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές σε όλο το Δήμο, να περιορίσουν τη χρήση του νερού στις απολύτως αναγκαίες οικιακές χρήσεις και να μην γίνεται σπατάλη.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και ευελπιστούμε στη συνεργασία σας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis