home design 800x400
home design 1170Χ320

Θρήνος στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο – Πέθανε σε τροχαίο ο 28χρονος Φώτης Γεωργιόπουλος

Ο άτυχος άνδρας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες του Παμίσου, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και σε άλλες Μεσσηνιακές ομάδες μεταξύ των οποίων και στον Ακρίτα Κορώνης.

Το πρωί της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στην Αθήνα ο Φώτης Γεωργιόπουλος, σε ηλικία 28 ετών. Ο άτυχος 28χρονος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στις ακαδημίες του Παμίσου, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε και σε άλλες Μεσσηνιακές ομάδες μεταξύ των οποίων και στον Ακρίτα Κορώνης.

Όπως αναφέρει σε συλληπητήριο μήνυμά του ο Πάμισος Μεσσήνης:

«Ο Γυμναστικός και Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Μεσσήνης ο Πάμισος εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Φώτη Γεωργιόπουλου, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 28 ετών. Όλη η αθλητική οικογένεια του Παμίσου και η Πόλη της Μεσσήνης είναι συντετριμμένη στο άκουσμα του θανάτου του νεαρού αθλητή ο οποίος ήταν αγαπητός σε όλους. Ο Φώτης είχε μεγαλώσει στην Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης και είχε αγωνιστεί στον Πάμισο. Εκφράζουμε ολόψυχα τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας, στην οικογένεια του και τους οικείους του για την μεγάλη απώλεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis