home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Οι ευχές του δημάρχου Ερμιονίδας για τη νέα σχολική χρονιά

Ο κ. Γεωργόπουλος επισημαίνει ότι μετά τις φιλότιμες προσπάθειες υπαλλήλων και αιρετών οι σχολικές μονάδες είναι σωστά προετοιμασμένες για τη νέα σχολική χρονιά
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη Γεωργόπουλου μέσα από το αστυνομικό τμήμα που κρατείται (Video)

Τις ευχές του προς εκπαιδευτικό προσωπικό και μαθητές στέλνει ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Ο δήμαρχος στο σύντομο μήνυμα του επισημαίνει τις φιλότιμες προσπάθειες υπαλλήλων και αιρετών ώστε οι σχολικές μονάδες να είναι σωστά προετοιμασμένες και στην ώρα τους.

Αναλυτικά ο Γιάννης Γεωργόπουλος αναφέρει:

«Τη Δευτέρα, θα σημάνει η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς με το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού. Μιας χρονιάς που ελπίζουμε ότι θα κυλήσει καλύτερα από την προηγούμενη, κατά την οποία για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η διδασκαλία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Ο Δήμος μας έπειτα από τις φιλότιμες προσπάθειες τόσο των Αντιδημάρχων και των Προέδρων των Σχολικών Επιτροπών όσο και των υπαλλήλων, φρόντισε για τη σωστή προετοιμασία όλων των σχολικών μονάδων.

Στο ξεκίνημα λοιπόν της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, στις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων μας, στους δάσκαλους και τους καθηγητές να έχουν υγεία και δύναμη και ειδικά τα πρωτάκια μας, θέλω να τα καλωσορίσω στο συναρπαστικό κόσμο της κατάκτησης της γνώσης.»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis