home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έτοιμοι για το πρώτο κουδούνι στο Ναύπλιο

Τι λέει για το αυριανό άνοιγμα των σχολείων η πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Μαρία Ράλλη.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Έτοιμοι για το πρώτο κουδούνι στο Ναύπλιο
1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

«Η νέα σχολική χρονιά που ξεκινά αύριο θα βρει τα σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων ανανεωμένα και έτοιμα να υποδεχθούν τους εκατοντάδες μαθητές, δασκάλους και καθηγητές, καθώς πραγματοποιήθηκαν όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις στα σχολικά συγκροτήματα, όλοι οι αναγκαίοι καθαρισμοί στους αύλειους χώρους και ελήφθησαν όλες οι πρόνοιες, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Δήμου, για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων». Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος των σχολικών επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη.

Και συνεχίζει: «Επιπλέον, τα σχολεία φέτος θα λειτουργήσουν με επαρκή αριθμό σχολικών καθαριστριών, χάρη στην επιλογή να αναλάβει ο Δήμος το επιπλέον κόστος που απαιτήθηκε.

Πέραν των σημαντικών έργων για τη νέα γενιά και για τα σχολεία μας, που προωθεί ο ίδιος ο Δήμαρχος μας Δημήτρης Κωστούρος μέσα από τις διαθέσιμες πηγές χρηματοδότησης, οι Σχολικές μας Επιτροπές προχωρούν για μια ακόμη χρονιά με προγραμματισμό ,με μεθοδικότητα και με καλή συνεργασία και παρέχουν άρτιες υπηρεσίες στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Η συνεργασία μας με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Διεύθυνση Αργολίδας στενή , αυτονόητη και πάντα γόνιμη και αποτελεσματική .

Οι πόρτες μας είναι και θα παραμείνουν ανοιχτές για μαθητές , εκπαιδευτικούς και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων .

Θα αφουγκραστούμε , θα συζητήσουμε και θα βελτιώσουμε μαζί και με τη βοήθεια των δημοτικών μας υπηρεσιών, τα σχολεία μας.

Οι προσπάθειες μας για το καλύτερο δεν σταματούν ποτέ.

Με την καθημερινή δουλειά και συνεργασία , ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Συνεχίζουμε….

Καλή σχολική χρονιά».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis