home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δήμος Άργους – Μυκηνών: Αποτελέσματα εγγραφών και επανεγγραφών στους παιδικούς σταθμούς

Φέτος παρατηρήθηκε μια μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των διαδικασιών του ΕΣΠΑ, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν και τα αποτελέσματα των τοποθετήσεων των παιδιών
Παιδικός σταθμός

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα επανεγγραφών και εγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του δήμου Άργους – Μυκηνών. Φέτος παρατηρήθηκε μια μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των διαδικασιών του ΕΣΠΑ, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν και τα αποτελέσματα των τοποθετήσεων των παιδιών.

Έτσι η Σχολική Χρονιά 2021-2022 ξεκίνησε και οι μικροί φίλοι των δομών του δήμου Άργους -Μυκηνών, θα βρεθούν σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον, στο οποίο θα διανύσουν τη φετινή χρονιά.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου από την «Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί μας, ξεκίνησαν να δέχονται τα παιδιά  που φοιτούσαν στους Σταθμούς μας ήδη την περσινή σχολική χρονιά (επανεγγραφές).

Από την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου οι Σταθμοί ξεκίνησαν να δέχονται, σταδιακά και ανά ομάδες, τα νήπια και τα βρέφη που έχουν κάνει εγγραφή με τα προγράμματα της Ε.Ε.Τ.Α.Α., «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» και «Οικονομική στήριξη οικογενειών για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας», με μειωμένο ωράριο [διαδικασία προσαρμογής των παιδιών στο νέο περιβάλλον] και θα ακολουθήσουν τα παιδιά που εγγράφονται με τη διαδικασία της μοριοδότησης (δηλ. παιδιά που δεν έχουν voucher).

Η συνεργασία σας για την ομαλή προσαρμογή των παιδιών στα Τμήματα και την ομαλή έναρξη λειτουργίας κάθε Τμήματος θα είναι πολύτιμη.

Το προσωπικό των Δημοτικών Σταθμών δηλώνει προσηλωμένο και πανέτοιμο στην επίτευξη των παιδαγωγικών στόχων, ώστε να βοηθήσει στην ομαλή μετάβαση των μικρών μας συμπολιτών από το οικογενειακό στο σχολικό και μετέπειτα στο κοινωνικό περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος Καμπόσος Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος Σχοινοχωρίτης Παναγιώτης, η Διεύθυνση και το Προσωπικό των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας, εύχονται σε όλα τα παιδιά και τις οικογένειές τους καλή αρχή, καλή σχολική χρονιά, με υγεία, αγάπη και πρόοδο!!».

Τα αποτελέσματα καθώς και άλλες πληροφορίες μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στις  καταστάσεις  δεν εμφανίζονται ονοματεπώνυμα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis