home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμός

Άργος: Μικρές γοργόνες εμφανίστηκαν στο κολυμβητήριο

Τι είναι το πρόγραμμα Mermaiding – Κολύμβηση με ουρά γοργόνας του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας Ιπτάμενοι και ποιες ηλικίες αφορά.

Μαγικές γοργόνες με πολύχρωμες ουρές έκαναν την εμφάνιση τους την εβδομάδα που μας πέρασε στο κολυμβητήριο Άργους. Οι καταπληκτικές γοργόνες, κολύμπησαν, γυμνάστηκαν, χόρεψαν στο νερό, μάγεψαν όσους βρίσκονταν στο χώρο και έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Πρόκειται για τις αθλήτριες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Mermaiding – Κολύμβηση με ουρά γοργόνας του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδας Ιπτάμενοι. Το Mermaiding είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια τάση στην κολύμβηση και οι «Ιπτάμενοι Αργολίδας» πρωτοπορούν για ακόμη μια φορά φέρνοντας το πρόγραμμα αυτό στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους.

Οι Ιπτάμενοι καινοτομούν και προσφέρουν τη δυνατότητα στα παιδιά να ζήσουν το παραμύθι, να γυμναστούν, να μάθουν να κολυμπάνε σωστά και να διασκεδάσουν στον μαγικό κόσμο των γοργόνων.

Το Mermaiding αφορά παιδιά ηλικίας από 6 ετών και άνω και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6972233590. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Φώτο: Ιπτάμενοι Αργολίδας
Φώτο: Ιπτάμενοι Αργολίδας
Φώτο: Ιπτάμενοι Αργολίδας
Φώτο: Ιπτάμενοι Αργολίδας
Φώτο: Ιπτάμενοι Αργολίδας

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button