home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Κοινωνία

Ντου του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Κορίνθιου υφυπουργού Νίκου Ταγαρά στο ΥΠΕΝ

Οι δράστες, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τις φωτιές που έπληξαν τη χώρα, άνοιξαν πανό που έγραφε «κράτος εμπρηστής».

Περίπου 20-30 άτομα, μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, «αλωνίζοντας» σε όλους τους ορόφους, ενώ επιχείρησαν να μπουν στο γραφείο του υπουργού, Κώστα Σκρέκα.

Αρχικά, δύο άτομα μπήκαν στο υπουργείο και στη συνέχεια έκαναν σήμα για να μπουν οι υπόλοιποι. Ανέβηκαν στον 7ο όροφο και έφτασαν στο γραφείο του Κορίνθιου υφυπουργού Νίκου Ταγαρά, όπως και στον δεύτερο όροφο, στο γραφείο της γενικής γραμματέως Ενέργειας, Αλεξάνδρας Σδούκου.

Η ανάρτηση για την εισβολή στο υπουργείο:

Οι δράστες, θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για τις φωτιές που έπληξαν τη χώρα, άνοιξαν πανό που έγραφε «κράτος εμπρηστής», πέταξαν φέιγ βολάν και κατευθύνθηκαν και στους άλλους ορόφους, επιχειρώντας μεταξύ άλλων να μπουκάρουν στο γραφείο του υπουργού Κώστα Σκρέκα, που βρίσκεται στον 6ο όροφο.

Οι άνδρες της ασφάλειας πρόλαβαν και κλείδωσαν τις πόρτες, προφυλάσσοντας την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, με αποτέλεσμα οι εισβολείς να φύγουν άπρακτοι από τον 6ο και να κατευθυνθούν σε άλλους ορόφους, πετώντας φέιγ βολάν.

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και αυτή τη στιγμή στον χώρο έχουν φτάσει άνδρες των ΜΑΤ. Είναι αδιευκρίνιστο εάν έχουν αποχωρήσει τα μέλη του Ρουβίκωνα. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχουν γίνει προσαγωγές.

Υπενθυμίζεται ότι τέλη Αυγούστου, μέλη του Ρουβίκωνα είχαν πετάξει φέιγ βολάν στο σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, στο Κρυονέρι.

Δυνάμεις των ΜΑΤ μετά την Εισβολή του Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button