home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Δερβενάκια: Το ακριβό τζιπ ήρθε τούμπες στο δρόμο- Εγκλωβίστηκαν δύο επιβάτες

Το τετρακίνητο αυτοκίνητο – σύμφωνα με περαστικούς – βρέθηκε ξαφνικά στο οδόστρωμα ανάποδα και ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσαν άλλα αυτοκίνητα, ώστε να συγκρουστεί μαζί τους
Τροχαίο ατύχημα στα Δερβενάκια 20210905

Τούμπες στην άσφαλτο κατέληξε το ακριβό τζιπ, το απόγευμα της Κυριακής, με τους δύο επιβάτες να γλιτώνουν από θαύμα με μικροεκδορές, στην παλιά εθνική οδό Άργους – Κορίνθου, κοντά στα Δερβενάκια.

Το τετρακίνητο αυτοκίνητο – σύμφωνα με περαστικούς – βρέθηκε ξαφνικά στο οδόστρωμα ανάποδα και ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσαν άλλα αυτοκίνητα, ώστε να συγκρουστεί μαζί τους.

Οι οδηγοί των υπόλοιπων αυτοκινήτων σταμάτησαν και βοήθησαν τους δύο επιβαίνοντες να απεγκλωβιστούν από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο σπάζοντας το μπροστινό τζάμι. Οι δύο επιβαίνοντες βγήκαν στο δρόμο με μικρογρατσουνιές και περπατούσαν δείχνοντας ότι είναι καλά στην υγεία τους. Λίγο αργότερα έφτασε το ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Άργους.

Το περίεργο ατύχημα έγινε το απόγευμα της Κυριακής, στις 6.15 περίπου. Η τροχαία ερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος και τις περίεργες συνθήκες που βρέθηκε το τζιπ ανάποδα στο οδόστρωμα.

Φωτογραφίες

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis