home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα: Έφυγε άδικα και γρήγορα για την αγκαλιά των αγγέλων

Τελευταίο αντίο για το παλικάρι από τα Δίδυμα που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Σήμερα αποχαιρετήσαμε ένα παλικάρι που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Με αυτά τα λόγια ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος απευθύνει το δικό του αντίο στον 45χρονο από τα Δίδυμα που «έφυγε» άδοξα μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μοτοσικλέτα του στο Κρανίδι τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 1 Σεπτεμβρίου.

Θυμίζουμε ότι η μηχανή που οδηγούσε ο 45χρονος από τα Δίδυμα Ερμιονίδας, ξέφυγε απο την πορεία της, κάτω από άγνωστες συνθήκες, στην ευθεία που βρίσκεται στην είσοδο της κωμόπολης, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε ελαιόδεντρο και ο αναβάτης να χτυπήσει στο κεφάλι.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Άργους, όπου τελικά υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά του, καθώς έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σήμερα έγινε η κηδεία του, γράφοντας τον πιο στενάχωρο επίλογο σε αυτό το τραγικό συμβάν.

Όπως επίσης αναφέρει ο δήμαρχος Ερμιονίδας: «Ένας ακομα νέος άνθρωπος από τα Δίδυμα, έφυγε άδικα και γρήγορα για την αγκαλιά των αγγέλων. Στη μητέρα του, που έχασε τον μονάκριβο γιο της, ας ευχηθούμε όλοι μας, να της δώσει ο θεός δύναμη και κουράγιο. Να έχει καλή ανάπαυση».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis