home design 800x400
home design 1170Χ320

Ο Πουλάς θυμάται το ΠΑΣΟΚ και διαβλέπει το μέλλον

Δήλωση Ανδρέα Πουλά, βουλευτή Ν. Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη.

Με κεντρικό σύνθημα “ΠΑΣΟΚ: Κίνημα Αλλαγής, Δύναμη Ελπίδας”, θα εορταστούν τα 47 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021 στις 20.00 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (Πειραιώς 254, Ταύρος).

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Όπως αναφέρουν από την Χαριλάου Τρικούπη, η φετινή επέτειος πραγματοποιείται στο πλαίσιο των πολύ δύσκολων συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού, καθώς και τα ισχύοντα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς της νόσου. “Με αυτονόητο αίσθημα κοινωνικής και συλλογικής ευθύνης στην ιδιαίτερη συγκυρία που βιώνουμε, η πολιτική μας εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποχρεωτικά περιορισμένη φυσική παρουσία
που προβλέπεται”.

Η δήλωση Πουλά

Ο Ανδρέας Πουλάς, βουλευτής Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει τα παρακάτω για τη σημερινή επέτειο:

«Από εμάς θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Από εμάς θα εξαρτηθεί ο Παράδεισος ή η Κόλαση που θα χτίσουμε. Η μοίρα μας βρίσκεται στα χέρια μας» – Οδυσσέας Ελύτης

Στις 3 Σεπτέμβρη 1974 ο Ανδρέας Παπανδρέου προχώρησε σε μία ιστορική πολιτική πράξη, στη διακήρυξη των βασικών αρχών και στόχων ενός νέου πολιτικού Κινήματος, του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Το Κίνημα που σημάδεψε την μεταπολίτευση, άλλαξε την κοινωνία, τις ζωές των πολιτών και άνοιξε τον δρόμο για την Λαϊκή Κυριαρχία και τη Δημοκρατία.

Με διορατικότητα, νέες ιδέες και φρέσκο πολιτικό όραμα επέλεξε να χαράξει καινούργια πορεία ιδρύοντας το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα. Η ιστορία τον δικαίωσε και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με βασικές του αρχές «Εθνική Ανεξαρτησία – Λαϊκή Κυριαρχία – Κοινωνική Απελευθέρωση – Δημοκρατία» επικράτησε στην πολιτική σκηνή. Με καινοτόμες μεταρρυθμίσεις και σοσιαλιστική διακυβέρνηση οδήγησε την χώρα στην αλλαγή.

Από εμάς εξαρτάται λοιπόν σήμερα, 47 χρόνια μετά από την διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, να χαράξουμε την νέα πορεία της παράταξης στον 21ο αιώνα. Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της σημερινής κοινωνίας και τις προκλήσεις της νέας εποχής. Να δώσουμε διέξοδο και λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα της χώρας, ανακτώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών, ώστε η παράταξή μας να συνεχίσει να εκφράζει τους πόθους και τις ανάγκες των Ελλήνων και να ανήκει στον αγρότη, στον εργάτη, στο βιοτέχνη, στον μισθωτό, στον υπάλληλο και στη νεολαία μας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis