Home design
home design

Κορωνοϊός: Ανενεργές οι ΜΕΘ που δώρισε η επιτροπή “Ελλάδα 2021”

«Δώστε λύση», λέει η Γιάννα Αγγελοπούλου στον πρωθυπουργό
Αίθουσα νοσηλείας

Εκκληση στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και στο νέο υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη έκανε η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη από τη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε λειτουργήσουν οι ΜΕΘ που δώρισε η Επιτροπή στο ΕΣΥ.

Την ώρα που είμαστε στο τέταρτο κύμα της πανδημίας και γίνονται αναστολές εργασίας σε ανεμβολίαστους υγειονομικούς, η κα Αγγελοπούλου εξέφρασε την έκπληξή της για το γεγονός ότι οι εν λόγω ΜΕΘ παραμένουν ανενεργές. «Περιμέναμε ότι θα βοηθήσουν στη συγκεκριμένη συγκυρία, έστω και μία ζωή να σωθεί είναι σημαντικό» τόνισε, μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη». «Κάνω έκκληση στο νέο Υπουργό Υγείας και τον Πρωθυπουργό να δώσουν λύση», προσέθεσε.

Σε ερώτηση που της τέθηκε μεταξύ άλλων για την έρευνα των ιατρών του Νοσοκομείου Παπανικολάου για το ελληνικό φάρμακο κατά της Covid-19, είπε ότι η Επιτροπή ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή γιατί θέλει οι Έλληνες επιστήμονες να ζουν και να δημιουργούν στη χώρα τους. Και δεν έκρυψε την ικανοποίησή της για το γεγονός πως το φάρμακο χορηγείται ήδη σε ασθενείς με εντυπωσιακά αποτελέσματα. «Έχουμε τους ανθρώπους, χρειαζόμαστε τις τυπικές διαδικασίες για να ξεπερνούμε τους φράχτες» κατέληξε.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis