home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFeaturedFirst Featured

Αργολίδα: Η ξενάγηση στις κατασκηνώσεις του Φαρμακά και η προσφορά της μητρόπολης στη νεολαία

Νίκας, Μαλτέζος, Καμπόσος, μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος, και πολλοί ακόμα, ξεναγήθηκαν από το μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο στις νέες εγκαταστάσεις.

Τις κατασκηνώσεις της μητρόπολης Αργολίδας στην περιοχή Φαρμακά, στο Δήμο Άργους – Μυκηνών, επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 31 Αυγούστου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Ο περιφερειάρχης, μετά την λειτουργία στον χώρο των κατασκηνώσεων -στον ναό της Αγίας Παρασκευής-, στην οποία χοροστάτησε ο μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ενημερώθηκε από τον ιεράρχη για τις εργασίες ανακαίνισης των κατασκηνώσεων, οι οποίες ολοκληρώνονται με τη συνδρομή και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο, ο Παναγιώτης Νίκας επιθεώρησε και τις εργασίες βελτίωσης που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα στον δασικό δρόμο προς τις κατασκηνώσεις, ο οποίος εξυπηρετεί και ως αντιπυρική ζώνη.

Μετά τη θεία λειτουργία, ο μητροπολίτης Αργολίδας ξενάγησε τους παρευρισκόμενους στην υπό ανακαίνιση κατασκήνωση της μητρόπολης.

Παρόντες ήταν επίσης ο μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος και ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν το επόμενο έτος, όποτε περισσότερα από 70 παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν τις καινούργιες εγκαταστάσεις και τους αθλητικούς χώρους σε ένα ονειρεμένο δασώδες περιβάλλον.

Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Ι. Μαλτέζος: «Η βοήθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον αγώνα αυτό που δίνει ο σεβασμιώτατος είναι μεγάλη, καθώς αναγνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια μεγάλη προσφορά στη νεολαία».

Φώτο: Περιφέρεια Πελοποννήσου
Φώτο: Περιφέρεια Πελοποννήσου
Φώτο: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Φώτο: Περιφέρεια Πελοποννήσου
Φώτο: Περιφέρεια Πελοποννήσου
Φώτο: Περιφέρεια Πελοποννήσου
Φώτο: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button