Home design
home design

Πολύχρωμο σόου στον Αργολικό ουρανό – 38 υπέροχες εικόνες από τη Ναυτική Ναυπλιάδα

Η νύχτα μέρα στο Ναύπλιο προς χάρη της θάλασσας και των ανθρώπων της. Φόρος τιμής στους ήρωες του 1821.

Η νύχτα μέρα έγινε στο Ναύπλιο το βράδυ του Σαββάτου, ενθουσιάζοντας ντόπιους και τουρίστες. Τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα έβαλαν τίτλους τέλους στη Ναυτική Ναυπλιάδα που άρχισε φέτος με μία εικαστική έκθεση και ολοκληρώθηκε με τη Βαρκαρόλα. στο «Π» του λιμανιού, η οποία χάρισε υπέροχες εικόνες στους χιλιάδες επισκέπτες της πόλης και αυτό το σαββατοκύριακο.

Μία εκδήλωση η οποία τιμά τη θάλασσα και τους ανθρώπους της, η οποία διοργανώθηκε από τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης», τον ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Με περιορισμένες εκδηλώσεις φέτος λόγω της πανδημίας, η γιορτινή βραδιά έκλεισε με τη ρίψη στεφάνου στο λιμάνι της πόλης από το Λιμενάρχη Ναυπλίου Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου, τον χαιρετισμό του δημάρχου και τα πολύχρωμα βεγγαλικά.

Οι εκδηλώσεις της Ναυτικής Ναυπλιάδας ήταν αφιερωμένες στα 200 χρόνια από Ελληνική Επανάσταση. Μάλιστα κατά την εκδήλωση, με την χρήση της τεχνολογίας, φιγούρες ηρώων του 1821 αναδύθηκαν μέσα από την θάλασσα προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους παρευρισκόμενους.

Απολαύστε εντυπωσιακές φωτογραφίες με το φακό του Θάνου Κομνηνού:

Θάνος Κομνηνός

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis