home design 800x400
home design 1170Χ320

Νίκος Τακλής: Από τα Βέρβενα Αρκαδίας μέσω Σαντορίνης στο Big Brother

Ο 30χρονος τουριστικός πράκτορας αυτοαποκαλείται «το καλύτερο καμάκι του νησιού» και λεει πως το σεξ για εκείνον είναι σαν το νερό.

Το Big Brother 2 κάνει πρεμιέρα αύριο, Κυριακή 29 Αυγούστου, στις 21:00, στον ΣΚΑΙ, με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα. Μαζί τους θα βρίσκεται και η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον εύστοχο σχολιασμό της. Οι 14 νέοι παίκτες θα ζήσουν την εμπειρία του «Μεγάλου Αδερφού» και θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Παίκτες με διαφορετικούς χαρακτήρες, έντονες προσωπικότητες και ξεχωριστές ιστορίες που διεκδικούν μία θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού. Ανάμεσά τους και ένας Πελοποννήσιος που ζει και εργάζεται στη Σαντορίνη. Ο λόγος για τον Νίκο Τακλή, με καταγωγή από τα Βέρβενα Αρκαδίας.

Ο Νίκος Τακλής είναι 30 ετών και μεγάλωσε στα Βέρβενα Αρκαδίας, τα τελευταία όμως 5 χρόνια τον γνωρίζουν… και οι ηφαιστειακές πέτρες της Σαντορίνης όπου εργάζεται ως τουριστικός πράκτορας και αυτοαποκαλείται «το καλύτερο καμάκι στο λιμάνι του νησιού!»

Ανοιχτόμυαλος, κοινωνικός και επικοινωνιακός, είναι περιζήτητος στις τουριστικές εταιρίες στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί εύκολα κλείνει πελάτες.

Αγαπά τα ταξίδια, την περιπέτεια και λατρεύει το ωραίο φύλο. Το σεξ για εκείνον είναι σαν το νερό. Πόσες μέρες άραγε αντέχει ο ανθρώπινος οργανισμός χωρίς… νερό;

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis