home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εφεύραν λίστα θανάτου σε Ναύπλιο, Καλαμάτα, Κόρινθο, Αχαΐα

Υποτίθεται ότι πέθαναν αφού έκαναν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Τι κρύβεται πίσω από τα ονόματα Πελοποννήσιων που διασύρουν οι αντιεμβολιαστές.

Η 13η Σεπτεμβρίου είναι η ημερομηνία κατά την οποία θα τεθούν σε ισχύ τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους, και όσο πλησιάζει αυτή η ημερομηνία, τόσο η αντίδραση των αντιεμβολιαστών …φουντώνει, με θεμιτά αλλά και αθέμιτα μέσα. Η τελευταία τους εφεύρεση είναι μία λίστα με ονόματα ανδρών και γυναικών που υποτίθεται πως πέθαναν από το εμβόλιο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η παραμικρή τεκμηρίωση, ούτε καν για το θάνατό τους, πόσω μάλλον για την αιτία…

Ανάμεσα στους υποτιθέμενους νεκρούς αναφέρονται και 7 Πελοποννήσιοι. Δύο στο Αίγιο και από ένας σε Καλάβρυτα, Πάτρα, Κόρινθο, Ναύπλιο και Καλαμάτα. Τα όνοματά τους φυσικά δεν μπορούν να δημοσιευτούν γιατί αποτελούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Πρόκειται για μία λίστα η οποία συντάχθηκε από αγνώστους, χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση και αναφέρεται σε υποτιθέμενους θανάτους που φέρεται προέκυψαν μετά τον εμβολιασμό.

Η λίστα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, μέσω facebook και messenger και για όλες τις περιπτώσεις δεν υπάρχει καμία καταγγελία συγγενούς, οποιασδήποτε μορφής για το ότι χάθηκε μια ζωή εξαιτίας παρενεργειών του εμβολίου και φυσικά κανένα επιστημονικό πόρισμα που να βεβαιώνει τα αίτια. Ούτε καν υπάρχουν αγγελτήρια κηδειών που αντιστοιχούν σε τέτοια πρόσωπα.

Οι εκτιμήσεις για τους θανάτους που αναφέρονται στη λίστα έγιναν όχι από επιστήμονες αλλά από τους ίδιους τους αντιεμβολιαστές.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    O νόμος περί διάχυσης ψευδών ειδήσεων, επικίνδυνων για τη δημόσια ασφάλεια και υγεία, υποχρεώνει τον εισαγγελέα σε αυτεπάγγελτη έρευνα με ένταλμα στις αστυνομικές αρχές, Αστυνομία του Διαδικτύου, να εντοπίσει τις πηγές της παραπληροφόρησης, με σκοπό την τρομοκρατία.
    Καμιά επιπλέον ανοχή από τις ελεγκτικές αρχές που προστατεύουν τον δύσμοιρο πολίτη!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis