home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΜεσσηνίαΚοινωνία

Συναγερμός στην Καλαμάτα: 11 κρούσματα σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων

Η εργαζόμενη και οι 10 ηλικιωμένοι που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό ήταν πλήρως εμβολιασμένοι - Η ανακοίνωση του «Παπαδοπούλειου».

Εντεκα κρούσματα κορωνοϊού προέκυψαν στον «Παπαδοπούλειο» στην Καλαμάτα και η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων εξέδωσε επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας των ηλικιωμένων.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:

«Την εβδομάδα 16 – 22/08/2021 κατά τη διενέργεια των τακτικών και δειγματοληπτικών ελέγχων βρέθηκε θετική στον Covid19 μία ηλικιωμένη φιλοξενούμενη στη Μονάδα μας.

Ακολουθήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του, διεξήχθησαν αλλεπάλληλα PCR και rapid tests στο σύνολο του προσωπικού και των διαβιούντων στη Μονάδα.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων διέγνωσαν 11 θετικά κρούσματα στον Covid-19 μεταξύ των οποίων μία εργαζόμενη, η οποία ήταν πλήρως εμβολιασμένη.

Οι 10 ηλικιωμένοι είναι εμβολιασμένοι και όλοι καλά στην υγεία τους, με ήπια συμπτώματα και έχουν απομονωθεί σε δωμάτια καραντίνας υπό πλήρη ιατρική και νοσηλευτική παρακολούθηση και φροντίδα. Η εργαζόμενη, όπως και οι στενές επαφές της, έχουν τεθεί εκτός εργασίας.

Το ποσοστό εμβολιασμού ανέρχεται στο 83% για τους διαβιούντες στη Μονάδα. Το προσωπικό της Μονάδας είναι πλήρως εμβολιασμένο σε ποσοστό 92% και 8% εμβολιασμένο με τη μία δόση.

Η Διοίκηση, η Διεύθυνση, η Επιστημονική ομάδα και όλο το προσωπικό της Μονάδας από την αρχή της πανδημίας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, τηρεί τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button