home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ιδιαίτερες γεύσεις και πρωτότυπες όψεις στο Πόρτο Χέλι

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» – 33 εκθέτες από την Αργολίδα εκθέτουν τα προϊόντα και τα δημιουργήματα τους – Οι μέρες και οι ώρες της έκθεσης.
Γεύσεις και Όψεις 2021, στο Πορτοχέλι.

Πραγματοποιήθηκαν χθες στο Πορτοχέλι, τα εγκαίνια του Φεστιβάλ «Γεύσεις και Όψεις» για 8η χρονιά. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει το Επιμελητήριο Αργολίδας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Eρμιονίδας. Το αποτέλεσμα μάγεψε τους παρευρισκόμενους.

Τριάντα τρεις εκθέτες από την Αργολίδα, εκθέτουν τα προϊόντα και τα δημιουργήματα τους χαρίζοντας στο κοινό ιδιαίτερες γεύσεις και πρωτότυπες όψεις.

Γεύσεις και Όψεις 2021, στο Πορτοχέλι.
Φωτογραφία: Δήμος Ερμιονίδας

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος, στο χαιρετισμό του, τόνισε τον μεγάλο αγώνα, τον κόπο και την σκληρή δουλειά που καταβάλλουν οι εκθέτες, ώστε το προϊόν τους να αποκτά την θέση που του αξίζει στην αγορά και οι κόποι τους να ανταμείβονται ανάλογα.

Μαλτέζος- Γεωργόπουλος. Εγκαίνια Γεύσεις και Όψεις 2021, στο Πορτοχέλι.
Φωτογραφία: Δήμος Ερμιονίδας

Τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, προβάλλονται μέσω του Φεστιβάλ που σκοπό έχει να τα προωθήσει, κάνοντας τα γνωστά στο κοσμοπολίτικο κοινό της Ερμιονίδας.

Γεύσεις και Όψεις 2021, στο Πορτοχέλι.
Φωτογραφία: Δήμος Ερμιονίδας

Η έκθεση τοπικών προϊόντων που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις & Όψεις» θα υποδέχεται το κοινό καθημερινά από τις 6 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα, 25 – 29 Αυγούστου. Παράλληλα, για την ψυχαγωγία των επισκεπτών θα λάβουν χώρα μουσικές βραδιές.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis