home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πέθανε η 48χρονη από την Καλαμάτα που νοσηλευόταν στο Θριάσιο

Σύμφωνα με συγγενικά της πρόσωπα, ο θρόμβος προήλθε ως παρενέργεια του εμβολίου που έκανε για τον κορωνοϊό.

Εχασε σήμερα το πρωί, τη μάχη που έδινε κι έφυγε από τη ζωή, η 48χρονη γυναίκα από την περιοχή της Καλαμάτας που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αττικής με αιμορραγία στον εγκέφαλο, μετά από επέμβαση αφαίρεσης θρόμβου.

Σύμφωνα με συγγενικά της πρόσωπα, ο θρόμβος προήλθε ως παρενέργεια του εμβολίου που έκανε για τον κορωνοϊό.

Οι συγγενείς της ανέφεραν ότι η γυναίκα που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έκανε το εμβόλιο, την πρώτη δόση στις 17 Ιουλίου, στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και μετά από ημέρες εμφάνισε υψηλή πίεση. Οι ενδελεχείς εξετάσεις στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έδειξαν τελικά ότι δεν πέρασε έμφραγμα, αλλά το πρόβλημα οφειλόταν σε κλείσιμο – άνοιγμα αγγείου, που θεωρείται παρενέργεια του εμβολίου.

Αργότερα, όμως, μούδιασε το χέρι της και οι εξετάσεις στον εγκέφαλο έδειξαν κάποια ασπράδια, με αποτέλεσμα να διακομιστεί από το Κέντρο Υγεία στο Θριάσιο.

Οι γιατροί, σύμφωνα πάντα με τους συγγενείς της άτυχης γυναίκας, έκαναν λόγο για παρενέργεια του εμβολίου – στα λόγια, όμως, όχι εγγράφως – και αρχικά δεν ανησυχούσαν. Ωστόσο, η γυναίκα παρουσίασε θρόμβο στον εγκέφαλο, στην κεντρική αρτηρία και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» στην Αθήνα για να απομακρυνθεί ο θρόμβος. Από την επέμβαση προκλήθηκε αιμορραγία, χρειάστηκε νέο χειρουργείο στο Θριάσιο και η 48χρονη γυναίκα για μέρες έδινε κρίσιμη μάχη για τη ζωή της, την οποία έχασε σήμερα το πρωί.

eleftheriaonline.gr

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis