home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFeatured

Κλείνει ο δρόμος Π. Επίδαυρος – Μέθανα για 5 μέρες λόγω γυρισμάτων ξένου σίριαλ

Η σειρά θα προβληθεί σε διεθνές συνδρομητικό κανάλι και η Αντιπεριφέρεια ΠΕ Νήσων παραχώρησε σχετική έγκριση για να γυριστούν οι σκηνές.

Οι Δήμοι Επιδαύρου και Τροιζήνας-Μεθάνων, με την στήριξη επιχειρηματιών και φορέων της περιοχής, κατάφεραν ώστε η περιοχή να επιλεγεί για να πραγματοποιηθούν ιδιαιτέρως απαιτητικά γυρίσματα γνωστής τηλεοπτικής παραγωγής η οποία θα προβληθεί από διεθνές συνδρομητικό κανάλι.

Μέσα από τα επεισόδια της σειράς θα αναδειχθούν και θα επικαιροποιηθούν οι ομορφιές του τόπου καθώς η προβολή της περιοχής θα είναι τεράστια σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το πολυπληθές συνεργείο θα φτάσει στην περιοχή στις 23 Αυγούστου με στόχο την υλοποίηση προβών (24 & 25 Αυγούστου) και θα επιστρέφει στις 6 Σεπτεμβρίου για την υλοποίηση των γυρισμάτων (7, 8 & 9 Σεπτεμβρίου).

Όπως έγινε γνωστό, σειρά θα προβληθεί σε διεθνές συνδρομητικό κανάλι και η Αντιπεριφέρεια ΠΕ Νήσων παραχώρησε σχετική έγκριση για να γυριστούν οι σκηνές.

Έτσι, λοιπόν, θα χρειαστεί να διακοπεί η κυκλοφορία στην Επαρχιακή Οδό Παλαιάς Επιδαύρου – Μεθάνων από το ύψος της διασταύρωσης για Κολιάκι μέχρι το νότιο τμήμα του δρόμου, στη διασταύρωση για Δρυόπη (Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων).

Πιο συγκεκριμένα, το κλείσιμο του δρόμου θα αφορά στις ώρες 07:00-19:00 τις ημέρες 24 & 25 Αυγούστου και 7, 8, 9 Σεπτεμβρίου.

Οι διαδρομές του ΚΤΕΛ θα πραγματοποιούνται κανονικά.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button