home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σπέτσες: Ο κορωνοϊός «έφαγε» την Αρμάτα

Δεν θα γίνουν ούτε οι φετινές εκδηλώσεις. Μέρος του προϋπολογισμού αποφασίστηκε να δοθεί στους πυρόπληκτους.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Σπέτσες: Ο κορωνοϊός «έφαγε» την Αρμάτα
Αργείτικο καρναβάλι

Δεν θα διεξαχθεί η ΑΡΜΑΤΑ 2021 στις Σπέτσες, όπως αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο, υπό το φόβο του κορωνοϊού. Θα πραγματοποιηθούν μόνο οι θρησκευτικές εκδηλώσεις και αυτές με τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων. Μέρος του προϋπολογισμού για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης αποφασίστηκε να δοθεί στυος πυρόπληκτους από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση:

«Σας ενημερώνουμε ότι με την υπ’ αρ. 49/2021 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπετσών, ο Δήμος μας αποφάσισε:

  • Την μη διεξαγωγή των πολιτιστικών εορταστικών εκδηλώσεων “ΑΡΜΑΤΑ 2021”, για τους λόγους που αναφέρονται αναλυτικά στο εισηγητικό της απόφασης.
  • Την πραγματοποίηση του θρησκευτικού – τελετουργικού μέρους των εορταστικών εκδηλώσεων “ΑΡΜΑΤΑ 2021”, με τήρηση όλων των υφιστάμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων και Κυβερνητικών Αποφάσεων για την αποφυγή διασποράς του covid – 19.
  • Σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους πληγώμενους απ’ τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα μας το τελευταίο διάστημα, μέρος των προϋπολογιζόμενης δαπάνης των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΑΡΜΑΤΑ 2021, να διατεθεί για την αρωγή τους, κατόπιν σχετικής απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis