home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδαFeatured

Θέατρο στις όχθες του Ερασίνου (Εικόνες, βίντεο)

«Το Βλέμμα του Ψαριού»: Μία ιστορία για όλες τις χαρακιές της Γης που έγιναν ποτάμια και γέμισαν οι θάλασσες με ορμητικά νερά και παιδικά τραγούδια.

Μια ιστορία για τον έρωτα και όλες τις πρώτες λέξεις που ξεστομίσαμε, καθώς κάναμε το χρέος μας, σε αυτόν το κόσμο. Για όλες τις πληγές που αποκτήσαμε στις μάχες που δώσαμε. Για όλες τις χαρακιές της Γης που έγιναν ποτάμια και γέμισαν οι θάλασσες με ορμητικά νερά και παιδικά τραγούδια.

Μια ιστορία για όλες τις ιστορίες που δεν ειπώθηκαν ακόμα. Μια ιστορία για τους ήρωες των παραμυθιών που δεν γέρασαν ποτέ.

Αυτά και πολλά ακόμα βίωσαν οι όσοι βρέθηκαν το Σαββατόβραδο στις όχθες του Ερασίνου ποταμού, στη Νέα Κίο, για να παρακολουθήσουν τη διαδραστική θεατρική παράσταση «Το Βλέμμα του Ψαριού», από τη θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Συλλόγου Ν. Κίου.

Φώτο: anagnostis

Η εκδήλωση που εντάσσεται στα ΚΙΑΝΑ 2021, έγινε σε συνδιοργάνωση του Μορφωτικού συλλόγου Ν. Κίου, των Φίλων Υγροβιότοπου Ναυπλίου – Ν. Κίου και της ΚΕΔΑΜ του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Διαβάστε ακόμα

Συντελεστές:

  • Νίκος Ρουμπάκης – συγγραφή,
  • Κατερίνα Τζόβα – σκηνοθεσία,
  • Αλέξανδρος Ριζόπουλος – μουσική σύνθεση.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Ωραία τα θέατρα, κ οι ερασιτεχνικες δημιουργίες, αλλά αυτό προϋποθέτει πως η πολη εχει λύσει όλα της τα ζητήματα, απαναντιας όμως την τελευταία 10 ετια μόνο υποβάθμιση έχει σε όλα τα επίπεδα, απαξίωση, μαρασμός, κ είναι πολύ ορατό και ασύγκριτο με την ανάπτυξη της Κιου από το 1993 έως το 2006,μετα το χάος και η σηψη, εσείς κυρίες κ νεαροί κύριοι του πολιτισμού ασχολειθηραι με την χαμένη ταυτότητα της νέας Κιου και ανασυρετε τη από το τέλμα, και μετά φτιαχτε και παπάδες γυαλινους,!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εδώ δεν έχουμε τηλεόραση τι τι θέλουμε την κεραία που αγορασαμε;; πολύ φανφαρα ανούσια χωρίς αποτέλεσμα, για 10 φώτο και από αύριο η κιος της μιζέριας..

Διαβάστε ακόμα

Back to top button