home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Θα ρισκάρει το Άργος τη Λευκή Νύχτα;

Η Περιφέρεια ενέκρινε την επέκταση του ωραρίου. Για πότε κανονικά είναι προγραμματισμένη η εκπτωτική και ψυχαγωγική βραδιά.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Θα ρισκάρει το Άργος τη Λευκή Νύχτα;
Χαμός για τη Λευκή Νύχτα στο Άργος

Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων πέραν του εθνικού πλαισίου ωραρίου στην πόλη του Άργους.

Η παράταση του ωραρίου ισχύει στο πλαίσιο της διοργάνωσης δράσης «Λευκή Νύχτα» από τον Εμπορικό & Επιχειρηματικό Σύλλογο Άργους, τη Δευτέρα 30 Αυγούστου από ώρα 21:00 έως 2:00.

Βέβαια ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα γίνει τελικά η Λευκή Νύχτα στο Άργος ή αν θα ακυρωθεί τελευταία στιγμή, καθώς λόγω του φόβου για τον κορωνοϊό ανάλογες εκδηλώσεις ακυρώνονται σε γειτονικές πόλεις, όπως στο ήδη συνωστισμένο από τουρίστες Ναύπλιο και την Τρίπολη.

Από την άλλη οι τοπικές επιχειρήσεις έχουν ανάγκη από ώθηση μετά από μία μακρά περίοδο ανομβρίας λόγω των μέτρων για την πανδημία.

Την ίδια στιγμή στο Άργος το ποσοστό θετικότητας από τα rapid test που γίνονται καθημερινά είναι συνήθως μεγαλύτερο από το αντίστοιχο στο Ναύπλιο και τις υπόλοιπες περιοχές της Αργολίδας όπου έχουν διεξαχθεί δειγματοληπτικοί έλεγχοι μέχρι τώρα.

Θα ρισκάρει τελικά το Άργος να κάνει τη Λευκή Νύχτα;

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis