home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πάλι χωρίς ρεύμα το τουριστικό Ναύπλιο

Με απανωτές διακοπές ρεύματος καλωσόρισε επαγγελματίες, κατοίκους και τουρίστες η Παρασκευή.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

1 σχόλιο στο Πάλι χωρίς ρεύμα το τουριστικό Ναύπλιο

Μία ακόμα διακοπή ρεύματος σημείωθηκε στο Ναύπλιο περί τις 10 το πρωί της Παρασκευής 29 Αυγούστου. Η ηλεκτροδότηση κόπηκε σε μεγάλο τμήμα της πόλης, ενώ το ίδιο συνέβη και τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάστηκαν για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα, το οποίο έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά θεμάτων που έχουν δημιουργηθεί και άλλες φορές, ταλαιπωρώντας κατοίκους, τουρίστες και επαγγελματίες, ακόμα και μέσα στον καύσωνα, με θερμοκρασίες που ξεπερνούσαν τους 45 βαθμούς κελσίου.

Δυστυχώς οι άνθρωποι της πόλης είναι συνηθισμένοι σε διακοπές ρεύματος κατ’ επανάληψη, καθώς το δίκτυο ηλεκτροδότησης της πόλης, συχνά πυκνά εμφανίζει βλάβες. Αυτό έχει προκαλέσει διακιολογημένη αγανάκτηση σε αρκετό κόσμο που είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του ως προς την εξόφληση των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Άλλωστε από τις συνεχείς διακοπές ρεύματος, εκτός από τα ευπαθή προϊόντα στα ψυγεία, κινδυνεύουν να πάθουν βλάβες ηλεκτρικές συσκευές.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Τ.ΠΑΣΣΑΛΗΣ

    Υπάεχει κάποια σχετική ανακοίνωση από την ΔΕΗ σχετικά με το που οφείλονται αυτές οι διακοπές και πόσο θα συμβαίνουν? Εδώ να σημειώσουμε,ότι διακόπτεται και η τηλεφωνία και το διαδίκτυο..

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis