home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

SOS στην Αργολίδα: Δεν υπάρχει σταγόνα αίμα, ακυρώνονται σοβαρά χειρουργεία και κινδυνεύουν ζωές

Έκτακτη, κατεπείγουσα εθελοντική αιμοδοσία στο Άργος την ερχόμενη Δευτέρα, μόνο με ραντεβού. Έκκληση σε αιμοδότες από τους «Δεσμούς Αίματος».

SOS εκπέμπει η Αργολίδα καθώς, όπως τονίζει ο Σύλλογος Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος», δεν υπάρχει σταγόνα αίμα κυριολεκτικά, ακυρώνονται σοβαρά χειρουργεία και κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.

Γι’ αυτό το λόγο καλεί στην έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Αυγούστου από τις 5:00μμ έως τις 8:00μμ στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος.

Η αιμοδοσία θα γίνει μόνο με ραντεβού για την αποφυγή συνωστισμού και μετάδοσης του κορωνοϊού.

Όσοι επιθυμούν να αιμοδοτήσουν να καλέσουν στο 694 443 1610

Όπως σημειώνεται στο σχετικό κάλεσμα: «Καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις σε αίμα λόγω του κορωνοϊού και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, τίθεται καθημερινά σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή συμπολιτών μας που χρειάζονται επειγόντως μετάγγιση αίματος. Για το λόγο αυτό καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να διατηρούν τους δεσμούς αίματος που τους συνδέουν με τους συνανθρώπους τους που τους έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια της χώρας να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή συγκυρία».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis