home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πολιτικές αντιδράσεις για την υποβάθμιση του ΕΦΚΑ στο Άργος

Ο Ανδρέας Πουλάς καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει την αποψίλωση των υπηρεσιών που οδηγούν σε μαρασμό την πόλη και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση για μεταφορά των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ Άργους στην πόλη του Ναυπλίου. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας ανέφερε πως το μόνο αποτέλεσμα αυτής της απόφασης θα είναι ο μαρασμός του Άργους. Την αντίθεση του, στην απόφαση μεταφοράς των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ Άργους, εκφράζει και ο Βουλευτής Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς, ο οποίος καλεί την κυβέρνηση να άρει την απόφασή της.

Η ανακοίνωση του βουλευτή αναφέρει τα εξής:

«Αγανάκτηση και μεγάλη ανησυχία προκαλεί στους κατοίκους του Δήμου Άργους – Μυκηνών η υποβάθμιση και η «αποψίλωση» που υφίσταται η πόλη σε επίπεδο υπηρεσιών εξυπηρέτησης του πολίτη.

Μετά το πρόσφατο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς, άλλο ένα χτύπημα ήρθε να προστεθεί για την πόλη του Άργους.

Πληροφορηθήκαμε σήμερα την πρόθεση μετακίνησης μεγάλου αριθμού υπαλλήλων από το ΙΚΑ Άργους στο ΙΚΑ Ναυπλίου και την υποβάθμιση του σε απλό κέντρο εξυπηρέτησης, καθώς και το κλείσιμο του ΈΦΚΑ Άργους και την μετακίνηση των υπαλλήλων του στο ΙΚΑ Ναυπλίου.

Κύριοι της κυβέρνησης επιλέγεται πάντοτε την εύκολη λύση των συγχωνεύσεων και όχι την στελέχωση και πλήρη λειτουργία των υπηρεσιών που εξυπηρετούν τους πολίτες.

Εκφράζω την πλήρη αντίθεσή μου σε όλες αυτές τις αποφάσεις και καλώ την κυβέρνηση να σταματήσει επιτέλους την αποψίλωση των υπηρεσιών που οδηγούν σε μαρασμό την πόλη και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis