home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στα κάγκελα το Άργος για το ΕΦΚΑ – «Απαράδεκτη κίνηση, θα προκύψει συνωστισμός»

Αντιδράσεις για τη μεταφορά του Υποκαταστήματος ΕΦΚΑ στο Ναύπλιο – «Το μόνο αποτέλεσμα που θα έχει είναι η συνέχιση της ερήμωσης και του μαρασμού της πόλης του Άργους».
Που πρέπει να στεγαστούν οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ Αργολίδας

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση για μεταφορά των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ Άργους στο Ναύπλιο, καθώς το υποκατάστημα της οδού Γούναρη εξυπηρετεί δεκάδες χιλιάδες κατοίκους, καθώς το Άργος είναι μακράν η μεγαλύτερη πόλη του νομού.

Για το θέμα εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση – καταγγελία το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αργολίδας στην οποία αναφέρει:

«H Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αργολίδας και τα Σωματεία Μέλη του, εκφράζουν την πλήρη αγανάκτησή τους για τη μεταφορά του Υποκαταστήματος ΙΚΑ Άργους στο Ναύπλιο.

Αυτή η απαράδεκτη κίνηση, μας βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους, αφού σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετεί τους 50.000 κατοίκους Άργους, μισθωτούς-συνταξιούχους, αλλά ούτε και του Ναυπλίου, λόγω του συνωστισμού και του φόρτου εργασίας που θα προκύψει στους ολιγάριθμους υπαλλήλους που έχουν απομείνει.

Η Διοίκηση του Ε.Κ. Αργολίδας, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο φορέα της Τοπικής Κοινωνίας και τους πολίτες του Δήμου Άργους-Μυκηνών να ξεσηκωθούν και να διαδηλώσουν την πλήρη αντίθεσή τους σε αυτή την απαράδεκτη κίνηση, που το μόνο αποτέλεσμα θα έχει τη συνέχιση της ερήμωσης και του μαρασμού της πόλης του Άργους».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis