home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ηλεία: Κάτω απ’ τις ελιές κρύβονταν κανναβουριές (video)

Μια ολόκληρη φυτεία 190 δενδρυλλίων κάνναβης, με αυτοσχέδιο σύστημα άρδευσης ξετρύπωσαν τα “λαγωνικά” της Δίωξης Ναρκωτικών

Στα όρια δασικής έκτασης κάτω από ελιές που αναπτυσσόταν η φυτεία κάνναβης που καλλιεργούσαν τουλάχιστον δύο άνδρες στην περιοχή της Ηλείας.

Η φυτεία που αποτελούταν από 190 εύρωστα δενδρύλλια εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και ήταν άψογα οργανωμένη από κάθε άποψη.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν την Τρίτη 17 Αυγούστου το απόγευμα, οι δύο καλλιεργητές της φυτείας στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με την συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια ναρκωτικών, ενώ σε σωματικό έλεγχο που τους ενήργησαν οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν δυο κινητά τηλέφωνα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο καλλιεργητές εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να εισέρχονται στο εσωτερικό της φυτείας και στη συνέχεια συνελήφθησαν επ΄αυτοφώρω, τη στιγμή που περιποιούνταν τα φυτά.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, εντόπισαν, σε δασική περιοχή της Ηλείας, φυτεία κάνναβης που αποτελούνταν από (190) δενδρύλλια της ναρκωτικής ουσίας, το ύψος των οποίων έφθανε τα δυο μέτρα περίπου.

Παράλληλα, για το πότισμα των φυτών, οι καλλιεργητές μετέφεραν με πλαστικό σωλήνα νερό από δυο αυτοσχέδιες δεξαμενές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας , ενώ το συνολικό παράνομο περιουσιακό όφελος, το οποίο θα αποκόμιζαν από την παράνομη δράση τους, εκτιμάται στις (120.000) ευρώ περίπου.

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis