home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeaturedFirst Featured

Αργολίδα: Σημαντικά έργα παίρνουν το δρόμο τους με υπογραφή Νίκα

Ποιες συμβάσεις υπέγραψε σήμερα στο Ναύπλιο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου - Μαλτέζος: «Προτεραιότητα να γίνουν οι επιθυμίες των πολιτών πράξη».

Σειρά προγραμματικών συμβάσεων υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας κατά την επίσκεψή του στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας. Πλαισιωμένος από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιάννη Μαντζούνη και τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Πρόνοιας Δημήτρη Σχινοχωρίτη, υπέγραψε τρεις σημαντικές συμβάσεις.

Φώτο: Π.Ε. Αργολίδας

Συγκεκριμένα υπεγράφησαν:

1.) Σύμβαση- Πλαίσιο που περιλαμβάνεται στο Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Πάρνωνας Α.Ε.» για εγγειοβελτιωτικά και οδικά έργα Ν. Αργολίδας ύψους 300.000 ευρώ όπου ενδεικτικά περιλαμβάνονται:

  • ο κόμβος στην Ξηρόβρυση ΕΟ Άργους-Τριπόλεως,
  • η μελέτη για την αντικατάσταση των γεφυρών της Ν. Κίου,
  • ο εκσυγχρονισμός του αντλιοστασίου των Ιρίων,
  • το αρδευτικό έργο στα Πυργιώτικα.

2.) Προγραμματική Σύμβαση για τη μελέτη της ανέγερσης του Ενωσιακού γηπέδου της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας στη Νέα Τίρυνθα ύψους 60.000 ευρώ, ενός μεγάλου έργου για τον αθλητισμό.

3.) Σύμβαση κατασκευής έργου για τη συντήρηση του Επαρχιακού Δικτύου Ερμιονίδας ύψους 181.087,89 ευρώ.

Ο Περιφερειάρχης απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και προέβη σε ανακοινώσεις για όλα τα έργα βαρύνουσας σημασίας που προωθούνται στην Αργολίδα και αφορούν στη δημοπράτηση νέων έργων, στην αγορά του πρώην εργοστασίου ΡΕΑ για την κατασκευή νέου Διοικητηρίου, το Νοσοκομείο Αργολίδας, τον κόμβο στα Φίχτια, την ένταξη έργου στο Δήμο Επιδαύρου για την ανάπλαση δρόμων στο Λυγουριό κ.α.

«Παίρνουν το δρόμο τους πολλά και σημαντικά έργα για την Αργολίδα», υπογραμμίζει ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και συμπληρώνει: «Προχωράμε με γοργά βήματα στην ανάπτυξη της Αργολίδας κι έχουμε ως προτεραιότητα να γίνουν οι επιθυμίες των πολιτών πράξη».

Φώτο: Π.Ε. Αργολίδας

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button