home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΚορινθία

Κορινθία: Ο χασικαλλιεργητής κοιμόταν παρέα με τις γλάστρες

Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε εργαστήριο παραγωγής κάνναβης. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέσα στο υπνοδωμάτιο 31 δενδρύλλια σε γλάστρες.

Συνελήφθη, χθες (17.8.2021) το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (17.8.2021) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του 52χρονου, όπου κατελήφθη να έχει ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο το υπνοδωμάτιο και να καλλιεργεί σε γλάστρες 31 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 90 εκατοστά, περίπου.

Τα δενδρύλλια αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν όπως και ο αντίστοιχος εξοπλισμός εσωτερικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης (λαμπτήρες, ηλεκτρικοί μηχανισμοί εξαερισμού-θέρμανσης, ανεμιστήρα κ.ά.).

Επιπλέον, στην οικία του 52χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 659 γραμμαρίων και κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Φώτο: ΕΛ.ΑΣ.
Φώτο: ΕΛ.ΑΣ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button