home design 800x400
home design 1170Χ320

Τι έστειλε το Ναύπλιο για τους πυρόπληκτους στην Αρχαία Ολυμπία

Δεύτερη δόση μετά την Εύβοια από το Δήμο Ναυπλιέων. Τι περιλάμβανε η βοήθεια που παραδόθηκε στους Ήλειους.

Η δεύτερη αποστολή αλληλεγγύης του Δήμου Ναυπλιέων έφτασε σήμερα Τρίτη 17 Αυγούστου, στον προορισμό της, την Αρχαία Ολυμπία. Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ναυπλιέων Παναγιώτης Λέντζος που συνόδευσε την αποστολή παρέδωσε στον δήμαρχο της Αρχαίας Ολυμπίας Γεώργιο Γεωργιόπουλο, τον αντιδήμαρχο Ντίνο Αρβανίτη και τους δημότες της Αρχαίας Ολυμπίας, ένα φορτηγό γεμάτο από είδη πρώτης ανάγκης, φαρμακευτικό υλικό, τροφές ζώων καθώς και εμφιαλωμένα νερά.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων:

«Για άλλη μια φορά θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας για την έμπρακτη υποστήριξή τους και την συγκινητική ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του δημάρχου μας, για την συγκέντρωση όλων αυτών των ειδών πρώτης ανάγκης και σε αυτή την αποστολή στήριξης στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο Δήμος Ναυπλιέων θα είναι πάντοτε αρωγός τέτοιων ενεργειών. Με ανθρωπιά και αλληλεγγύη θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και στο μέλλον».

Φώτο: Δήμος Ναυπλιέων
Φώτο: Δήμος Ναυπλιέων

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis