home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα: Πέντε συλλήψεις για κατοχή κάνναβης

Σε τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα πέρασαν χειροπέδες οι αστυνομικοί της Αργολίδας

Πέντε άτομα συνελήφθησαν χθες, 15 Αυγούστου για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών, κυρίως κάνναβης. Οι συλληφθέντες τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς των αστυνομικών τμημάτων της Αργολίδας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες (15.8.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10,4- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου.

Την ίδια στιγμή, συνελήφθη, χθες (15.8.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6,11- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, συνελήφθη, χθες (15.8.2021) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Τέλος, συνελήφθησαν, χθες (15.8.2021) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) άτομα, 27χρονη ημεδαπή και 44χρονος αλλοδαπός, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και κοκαΐνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis