Home design
home design

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα 22 εργαζόμενοι του νοσοκομείου Καλαμάτας

Σύμφωνα με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Αλειφέρη είτε βρέθηκαν οι ίδιοι θετικοί στον κορωνοϊό είτε ήρθαν σε επαφή με θετικό κρούσμα.
Νοσοκομείο Καλαμάτας

Σε καραντίνα έχουν τεθεί 22 υγειονομικοί εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Καλαμάτας, καθώς είτε βρέθηκαν οι ίδιοι θετικοί στον κορωνοϊό είτε ήρθαν σε επαφή με θετικό κρούσμα. Όπως σημείωσε στην eforigi.gr και τη Μαρία Νίκα η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Αλειφέρη, πρόκειται κυρίως για νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό.

Άλλωστε είναι πολλοί οι ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο, περισσότεροι από κάθε άλλο νομό της Πελοποννήσου, και αυτό καθιστά επισφαλή και τη θέση του προσωπικού. Η κλινική covid της Καλαμάτας εξακολουθεί να είναι γεμάτη με 40 άτομα χθες και να στέλνει ασθενείς στα Νοσοκομεία Τρίπολης και Σπάρτης.

Όσον αφορά στον εμβολιασμό των υγειονομικών στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, έχει εμβολιαστεί το 85% περίπου των γιατρών, το 70-72% περίπου του νοσηλευτικού προσωπικού ενώ στο 50% βρίσκονται οι εμβολιασμένοι του βοηθητικού προσωπικού.

Αναμένεται δε, όπως πρόσθεσε η κα Αλειφέρη, γνωμοδότηση από την αρμόδια Επιτροπή της 6ης ΥΠΕ για τους εργαζόμενους του υγειονομικού τομέα που έχουν δηλώσει ότι δεν μπορούν να εμβολιαστούν για λόγους υγείας.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis