home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑρκαδία

Γορτυνία: Σε διαθεσιμότητα αξιωματικός της ΕΛΑΣ που φέρεται να ζήτησε πολιτικό μέσο για να σβήσει τη φωτιά

Την υπόθεση αποκάλυψε ο πρόεδρος της Χώρας Γορτυνίας και το σχετικό βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ ο οποίος φέρεται να προέτρεψε τον πρόεδρο της Κοινότητας Χώρας Γορτυνίας να βρει πολιτικό μέσο προκειμένου να σβηστεί η φωτιά στο χωριό του. Ο εν λόγω αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ, ενώ παράλληλα διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.

Σε βίντεο χθες, ο πρόεδρος της κοινότητας Χώρας Γορτυνίας, Δημήτρης Δημητρακόπουλος, μιλώντας σε δημοσιογράφους τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, ανέφερε ότι αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας με τον οποίο επικοινώνησε για να ζητήσει τη συνδρομή πυροσβεστικού οχήματος, τον ρώτησε αν υπάρχει πολιτικό μέσο.

Στην καταγγελία του ο πρόεδρος της κοινότητας αναφέρθηκε ονομαστικά στον συγκεκριμένο αξιωματικό της αστυνομίας. «Υπάρχουν 15 σπίτια καμένα συν αποθήκες», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Δημητρακόπουλος και συνέχισε βάζοντας τα κλάματα:

«Συν τοις άλλοις, εχθές που άνοιξε ο δρόμος από το Νεοχώρι, πήρα τηλέφωνο τον κύριο …, … …, από την Τρίπολη, να μου στείλει ένα πυροσβεστικό, να σβήσω αυτά που καιγόσανε. Ερώτησε τον υπεύθυνο της πυροσβεστικής, αρνήθηκε να στείλει και ο κ. Ταξίαρχος με ρώτησε αν υπάρχει πολιτικό μέσον…».

Μετά τη δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου βίντεο, το αρχηγείο της ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση, τις πρωινές ώρες, η οποία αναφέρει: «Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ανώτερος αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εν λόγω αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button