home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

180 οκταμηνίτες θα πάρει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Όπως γνωστοποίησε ο Περιφέρειάρχης Παναγιώτης Νίκας θα επιδιωχθεί η πρόσληψη προσωπικού στις κατηγορίες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.
9 εποχικές προσλήψεις στον Δήμο Άργους - Μυκηνών

Στην πρόσληψη 180 ατόμων με 8μηνη σύμβαση για την κάλυψη επειγουσών αναγκών των υπηρεσιών της θα προβεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος του ΟΑΕΔ.

Σε σύσκεψη του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες καθορίστηκε ο αριθμός των ατόμων που είναι απαραίτητοι σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, ενώ επισημάνθηκε ότι θα επιδιωχθεί η πρόσληψη προσωπικού στις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ.

Δηλώνουν ειδικότητες οι δήμοι

Συνεδρίασε την Τετάρτη 4 Αυγούστου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, με την εισαγωγική ενημέρωση του Προέδρου να περιλαμβάνει αναφορά και στο νέο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας.

Συγκεκριμένα, ο Δ. Παπαστεργίου ενημέρωσε τους Συναδέλφους του για τα εξής:

« Κοινωφελής Εργασία:

Σήμερα ήρθε το έγγραφο τελικά, για να μπούμε μέχρι δεκαεπτά ογδόου να δηλώσουμε ειδικότητες που θέλουμε.

Να θυμίσω πως έχουμε συμφωνήσει τη φορά αυτή, αφού δηλώσουμε ό,τι ειδικότητες χρειαζόμαστε, να υπάρξει ένα 2ο φιλτράρισμα, έτσι ώστε σε περίπτωση που δεν βρούμε τις ειδικότητες αυτές, γιατί δεν υπάρχουνε στον ΟΑΕΔ, να δηλώσουμε άλλες ειδικότητες, έτσι ώστε να μην χαθούνε θέσεις εργασίας.

Στην προηγούμενη Κοινωφελή Εργασία, από τις 35.000 θέσεις καλύφθηκαν οι 26.000. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Δηλαδή είχαμε ζητήσει κάποιες ειδικότητες που δεν υπήρχαν και πάνω στην ταχύτητα με την οποία έπρεπε να γίνει η διαδικασία τελικά αυτές οι θέσεις δεν χρησιμοποιήθηκαν. Βέβαια τα λεφτά αυτά δεν πήγαν χαμένα, ήταν στην ουσία οι δύο παραπάνω μήνες παράτασης που δόθηκε στην Κοινωφελή Εργασία. »

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis