home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ξετρελαμένη με Σπέτσες και Πόρτο Χέλι η εγγονή του θρυλικού Τζέιμς Μποντ

Δεν έχει σταματήσει να διαφημίζει μέσω Instagram τις ομορφιές της Ελλάδας η Σάσκια. Η συμβολική επίσκεψη στην Αργολίδα που τόσο αγαπούσε ο παππούς της Σον Κόνερι.

Τις ομορφιές της Αργολίδας και του Αργοσαρωνικού δεν έχει σταματήσει να διαφημίζει μέσα από το Instagram η εγγονή του Σον Κόνερι, Σάσκια, η οποία παραθερίζει αυτή την περίοδο σε Πόρτο Χέλι και Σπέτσες. «Δώστε μου μια λέξη, οποιαδήποτε λέξη, και θα σας δείξω ότι η ρίζα αυτής της λέξης είναι η ελληνική!», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει τις φωτογραφίες. Μαζί της ο αρραβωνιαστικός της Φίλιπ Μουρ.

Η ίδια που, όπως αποδεικνύεται από τις αναρτήσεις της, αγαπά τα ταξίδια αλλά και την Ελλάδα, καθώς επίσης το Παρίσι και τις Μπαχάμες.

Το ζευγάρι μέσα από τα social media μοιράστηκε φωτογραφίες από τις διακοπές του και διαφήμισε ακόμα περισσότερο τη χώρα μας.

Με αυτό το τρόπο ανακοίνωσε την επίσκεψή της στον τόπο που αγάπησε ο θρυλικός Τζέιμς Μποντ στο Πορτο Χέλι, μέρος που δεν επιλέχθηκε τυχαία. Σ′ αυτή την περιοχή ο αείμνηστος Σον Κόνερι είχε αγοράσει βίλλα προκειμένου να απομονώνεται και να ξεκουράζεται μακριά από τα φωτα της δημοσιότητας.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η εγγονή του στο Instagram:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis