home design 800x400
home design 1170Χ320

Γκιόλας: Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα στους υγειονομικούς πρωτοβάθμιας φροντίδας Πελοποννήσου

Τι αναφέρει το κείμενο της αναφοράς του βουλευτή Αργολίδας προς τον υπουργό Υγείας και τι άλλο ζητά από τον Κικίλια.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: "ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ"

Αναφορά κατέθεσε προς τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας, Γιάννης Γκιόλας, σχετικά με την σημαντική καθυστέρηση πληρωμής των δεδουλευμένων στους Υγειονομικούς Πρωτοβάθμιας φροντίδας και τη συνεχή υποστελέχωση των Κέντρων Υγείας, όπως καταγγέλλει ο Σύλλόγος Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Πελοποννήσου.

Aκολουθεί το κείμενο της αναφοράς:

Με την παρούσα αναφορά μου, σας κοινοποιώ την από 2-8-2021 Ανακοίνωση του Συλλόγου Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Πελοποννήσου(ΣΕΥΠ-ΠΦΥ Πελοποννήσου) την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος, Προκόπης Κωστάκης και ο Γενικός Γραμματέας, Λαφαζάνος Γεώργιος .

Με την ως άνω Ανακοίνωση γίνεται γνωστό το πρόβλημα όχι μόνο της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους αλλά και η συνεχής υποστελέχωση των Κέντρων Υγείας, όπως και η αδιαφορία εκ μέρους της Κυβέρνησης ,προς έναν κλάδο των υγειονομικών που έδωσε και την ψυχή του στον αγώνα κατά του κορωνοϊού από την πρώτη στιγμή και στάθηκε στο πλάι των συμπολιτών μας.

Θεωρείται απαράδεκτο οι εργαζόμενοι της 6 ΥΠΕ να παραμένουν απλήρωτοι για τα δεδουλευμένα Σαββατοκύριακα για ένα εξάμηνο για το πρόγραμμα του εμβολιασμού παρά τις διαβεβαιώσεις ότι τα «χρήματα υπάρχουν και θα δοθούν».

Με την παρούσα αναφορά μου σας διαβιβάζω το αίτημα των εργαζομένων υγειονομικών το οποίο και υιοθετώ γιατί είναι καθόλα δίκαιο και θα πρέπει το συντομότερο να ικανοποιηθεί έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η σημαντική προσφορά τους στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού αλλά και στην Υγεία γενικότερα.

Παρακαλούμε για την απάντηση και ενημέρωσή μας επί του εν λόγω θέματος».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis