home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σοκ στην Σπάρτη: Εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό και έπαθε ανακοπή καρδιάς

Πώς «γύρισε» από το θάνατο η 37χρονη που είχε πάει με τον άντρα της στο νοσοκομείο για να κάνει το εμβόλιο της Pfizer.

Ένα απρόοπτο που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή μιας γυναίκας συνέβη στο νοσοκομείο Σπάρτης πριν λίγες ημέρες, σύμφωνα με όσα αναφέρει το notospress.gr. Η γυναίκα προσήλθε στη νοσηλευτική μονάδα για να κάνει το εμβόλιο της Pfizer για την προστασία από τον κορωνοϊό αλλά μία σοβαρή παρενέργεια ακολούθησε σχεδόν αμέσως μετά τον εμβολιασμό της.

Για καλή της τύχη η γυναίκα δεν απομακρύνθηκε από το Νοσοκομείο, αλλά παραμένει στον χώρο. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά νιώθει δυσφορία, τα μάτια της γυρίζουν και «χάνεται». Αμέσως η γιατρός Υπηρεσίας αντιλαμβάνεται τι έχει γίνει και χωρίς να χαθεί ούτε λεπτό παρεμβαίνει και με κατάλληλες ενέργειες και ενέσιμη χορήγηση φαρμάκων επαναφέρει στη ζωή την 37χρονη γυναίκα η οποία έχει υποστεί αλλεργικό σοκ και ανακοπή καρδιάς.

Στιγμές αγωνίας ακολούθησαν. Ο σύζυγός της βρισκόταν έξω από τον θάλαμο και αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει. Ευτυχώς χάρη στην άμεση αντίδραση της γιατρού η γυναίκα γλίτωσε το θάνατο.

Να σημειωθεί πως το αλλεργικό σοκ που μπορεί σε κάποιες λίγες περιπτώσεις να επιφέρει η χορήγηση του εμβολίου, μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να προκαλέσει ακόμα και το θάνατο αφού επιφέρει ανακοπή της καρδιάς.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis