home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτισμός

Νέα Κίος: Φεγγάρια, θάλασσες και καλοκαίρια σε μια μαγευτική μουσική βραδιά

Η μουσική βραδιά αποτελείτο από έξι μουσικούς συνεργάτες επί σκηνής ταυτόχρονα με την συνοδεία προβολής αντίστοιχων Video Background, σε μεγάλο κινηματογραφικό πανί

Αγαπημένα ελληνικά τραγούδια παλαιότερων εποχών αλλά  και νεότερα, για φεγγάρια και θάλασσες, για καλοκαίρια και άστρα,  τραγούδησαν μαζί με το Γιάννη Νανόπουλο και την Μαρία Ζαβίτσα, όσοι βρέθηκαν εχθές το βράδυ στη Νέα Κίο. “Φεγγάρι μάγια μου ‘κάνες” είναι ο τίτλος της μουσικής βραδιάς που παρουσιάστηκε στα ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ 2021 και διοργάνωσε ο Πολιτιστικός σύλλογος Ν. Κίου με την υποστήριξη της ΚΕΔΑΜ.

Η μουσική βραδιά αποτελείτο από έξι μουσικούς συνεργάτες επί σκηνής, πλημυρισμένη από επιλεγμένα, διαχρονικά και πολύ αγαπημένα τραγούδια 50 χρόνων της περιόδου 1955-2015 και όλα αυτά, ταυτόχρονα με την συνοδεία προβολής αντίστοιχων Video Background, σε μεγάλο κινηματογραφικό πανί, που μιλούν και εκείνα με την εικόνα τους!

Στη εκδήλωση συμμετείχαν και οι μουσικοί: Χριστόφορος Παπασαχόπουλος (Μπουζούκι), Ανδρέας Μπογάς (Πιάνο), Δημήτρης Μητρόπαπας (Ντραμς), Γιώργος Μπαβέλας (Μπάσο).
Την επιμέλεια του προγράμματος και του βίντεο παρουσίασης είχε ο Ιωάννης Νανόπουλος. Επιμέλεια ήχου και φωτισμού είχαν οι Κώστας Ηλιόπουλος και Κώστας Τσεβόπουλος.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button