home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚορινθίαΑθλητισμός

Φενεός: Τρίαθλο στη λίμνη Δόξα

Ο αγώνας διοργανώνεται από την Τransition Sports, σε συνεργασία με τον Δήμο Σικυωνίων και λοιπούς τοπικούς φορείς

Ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς στην Ορεινή Κορινθία πνιγμένο στο πράσινο… Ένας προορισμός με παραδοσιακά χωριά και μύρια πράγματα να δεις… Μια συναρπαστική τριαθλητική συνάντηση! Αύριο Σάββατο 31 Ιουλίου η λίμνη Δόξα θα γεμίζει από αθλητές που θα συναγωνιστούν στο καθιερωμένο πλέον αθλητικό event.

Σε υψόμετρο 900μ., μέσα στα έλατα, η ειδυλλιακή Λίμνη Δόξα δεν θα σας υποδεχτεί μόνο για ένα ξεχωριστό αγώνα μέσα στη φύση, αλλά και για μια φανταστική απόδραση από την πόλη, αφού απέχει μόνο 2 ώρες απ’ την Αθήνα (160χμ.) Ελάτε για τον αγώνα του Σαββάτου αυθημερόν αφού η τοποθεσία προσφέρεται ιδανικά για μονοήμερη εκδρομή, ή όσοι θέλετε, και από Παρασκευή, για να απολαύσετε όσες περισσότερες από τις εμπειρίες που έχει να σας προσφέρει ο μοναδικός αυτός τόπος! 

Έτσι λοιπόν αθλητές, οικογένειες με παιδιά, παρέες και επισκέπτες θα ενθουσιαστούν απ’ τη μαγευτική αύρα του τοπίου και θα απολαύσουν τη μοναδική ζωντάνια και την ιδιαιτερότητα του αγώνα, ο οποίος διεξάγεται μέσα στη δροσιά του απογεύματος!
 
Ο αγώνας διοργανώνεται από την Τransition Sports, σε συνεργασία με τον Δήμο Σικυωνίων και λοιπούς τοπικούς φορείς και περιλαμβάνει sprint  απόσταση τριάθλου (750 μ. κολύμπι, 20 χιλ. ποδήλατο, 5 χιλ. τρέξιμο), ατομικό και ομαδικό. Οι τιμές συμμετοχής είναι 45 και 60 ευρώ αντίστοιχα. Επίσης υπάρχει και η κατηγορία aquabike, κολύμπι-ποδήλατο, τιμή συμμετοχής 40 ευρώ.

Για τη συμμετοχή στον αγώνα απαιτούνται: α) εξέταση από παθολόγο ή καρδιολόγο και β) πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapidtest 72 ωρών ή αρνητικό μοριακό τεστ ή πιστοποιητικό νόσησης με τεστ αντισωμάτων.

Εκτός από την τόσο ξεχωριστή αγωνιστική διαδρομή μέσα και περιμετρικά της λίμνης, ο αγώνας θα διεξαχθεί σε φιλικές και απόλυτα ασφαλείς συνθήκες! Η απόσταση θα είναι το τρέξιμο και το ποδήλατο γύρω από τη λίμνη σε άσφαλτο και σε φλατ έδαφος, ο δε αγώνας θα είναι non-draft  και με κριτές ως προς το ποδηλατικό σκέλος.
*Ως προς το τρέξιμο, αυτό έχει γύρω στα 100 με 200 μέτρα χώμα βγαίνοντας από τη ζώνη αλλαγής μέχρι την άσφαλτο.

Διαβάστε ακόμα

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου 31 Ιουλίου. Απόψε Παρασκευή βράδυ στις 9, όταν θα έχει ξεκινήσει και η προσέλευση των αθλητών, θα γίνει PastaParty με ντόπια ζυμαρικά στην Πλατεία του Μεσινού!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button