home design 800x400
home design 1170Χ320

Χειροπέδες για ηρωΐνη και κάνναβη σε Αργολίδα – Κορινθία

Τέσσερις άνδρες συνολικά συνελήφθησαν στους δύο νομούς για κατοχή μικροποσοτήτων
δενδρύλλια κάναβις

Ένα βαποράκι ηρωΐνης στα Εξαμίλια Κορινθίας και τρεις ακόμη άνδρες που κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης φόρεσαν χειροπέδες χθες μετά από συλλήψεις που έκαναν τα τμήματα ΟΠΚΕ σε Αργολίδα και Κορινθία.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, χθες (29.7.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών,  από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, δύο (2) 49χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Από την άλλη στην Κορινθία, συνελήφθη χθες το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Επίσης, στο Λουτράκι συνελήφθη χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τρίφτη κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis