home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σε κατάσταση σοκ στις φυλακές Τρίπολης ο Πέτρος Φιλιππίδης

Μονολογεί περπατώντας με κατεβασμένο το κεφάλι, ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα έμπαινε φυλακή
φυλακή

Σε κατάσταση πλήρους σοκ πέρασε την πρώτη νύχτα του στις φυλακές Τρίπολης ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ηθοποιός που κρίθηκε προφυλακιστέος για τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού, περπατάει συνέχεια έχοντας κατεβασμένο το κεφάλι και όπως λέει και ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει πως θα έμπαινε φυλακή.

Οι αρμόδιοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του τον περιγράφουν ως έναν ήρεμο κρατούμενο, αλλά σοκαρισμένο καθώς δεν μπορεί να αντιληφθεί πως θα περάσει τους επόμενους μήνες της ζωής του σε ένα κελί.

Στις φυλακές της Τρίπολης δεν υπάρχουν μικρά κελιά, καθώς σε κάθε θάλαμο βρίσκονται 18-20 κρατούμενοι.

Στην τρίτη πτέρυγα βρίσκεται εδώ και μήνες ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης.

Δεν αποκλείεται πάντως να έχει συγκρατούμενο τον Φιλιππίδη, σχηματίζοντας ένα… καλλιτεχνικό δίδυμο μέσα στις φυλακές, με πολύ σοβαρές κατηγορίες ωστόσο εναντίον τους.

H νέα σκληρή πραγματικότητα

Σε κάθε περίπτωση ο Φιλιππίδης θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία νέα σκληρή πραγματικότητα με συγκρατούμενους που έχουν σοκάρει το Πανελλήνιο στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα στην Τρίπολη βρίσκεται ο ιερέας από τη Μάνη που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του. Επίσης, εκεί βρίσκεται ο Παναγιώτης Δράκος, καθηγητής της μουσικής ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο αλλά και ο «παιδεραστής με το βαν», Φίλιππος Λεβέντος, ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών. Εκεί εκτίει, τέλος, ποινή κάθειρξης 16 ετών και ο 32χρονος Μανώλης Κούτζης, γνωστός ως «δράκος του Αμαρουσίου».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis