home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Φαρ Ουέστ σε καφενείο με 70 χρονο που άρχισε να πυροβολεί

Είχε κρυμμένο στη ζώνη του περίστροφο- Ένας από τους θαμώνες πρόλαβε να τον απωθήσει και σώθηκαν.
Κατέσχεσαν πιστόλι ρέπλικα σε χωριό του Άργους

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν σε καφενείο της Πελοποννήσου το βράδυ της Τετάρτης, με έναν ηλικιωμένο να πυροβολεί εναντίον των θαμώνων. Ο 70χρονος έβγαλε το περίστροφο που είχε κρυμμένο στη ζώνη του και άρχισε να πυροβολεί προς τους θαμώνες καφενείου, σκορπίζοντας τον τρόμο και τον πανικό.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, προκαλώντας πανικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος άνδρας διαπληκτίστηκε με άλλους παρευρισκόμενους στο καφενείο και αφού πήγε αρχικά στο σπίτι του, επέστρεψε με το περίστροφο στη ζώνη και άρχισε να πυροβολεί κατά το μέρος των ανθρώπων. Η ένοπλη επίθεση που εξαπέλυσε ο δράστης δεν είχε θύματα καθώς ένας από τους θαμώνες κατάφερε να τον απωθήσει.

Εξαφανίστηκε μετά τους πυροβολισμούς

Ο ηλικιωμένος μετά τους πυροβολισμούς το έβαλε στα …πόδια.

Η αστυνομία από τη μεριά της εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό, μόλις ειδοποιήθηκε για το συμβάν καταφέρνοντας να συλλάβει τον φερόμενο ως δράστη το πρωί της Πέμπτης. Αστυνομικοί του τμήματος Αρεόπολης έφτασαν στα ίχνη του 70χρονου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Αναφέρει η αστυνομία για το περιστατικό: Χθες (28.7.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, ο 70χρονος ευρισκόμενος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ως θαμώνας και ύστερα από φραστική αντιπαράθεση που είχε με παρευρισκόμενους, πυροβόλησε προς το μέρος τους, με πιστόλι που είχε στη κρυμμένο στη ζώνη του, δίχως όμως να τους τραυματίσει καθώς ένας από τους θαμώνες πρόλαβε να τον απωθήσει.

Μετά το συμβάν ο 70χρονος διέφυγε, ύστερα, όμως, από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, εντοπίστηκε σήμερα (29.1.2021) το πρωί και συνελήφθη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν πιστόλι, -2- κυνηγετικά όπλα και -48- φυσίγγια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis