home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γιάννης Γκιόλας: «Κοινοτιστής» ο Δημήτρης Κωστόπουλος

Το τοπικό Συμβούλιο Αδαμίου και ο Δήμος Επιδαύρου ονόμασαν την Κεντρική πλατεία «πλ. Δημήτρη Κωστόπουλου»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας προσκεκλημένος του Δήμου Επιδαύρου παρέστει στα εγκαίνια της ονοματοδοσίας της πλατείας Αδαμίου και αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και το έργο του τιμώμενου Δημητρίου Κωστόπουλου.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Γκιόλας ανέφερε ότι:

 Η απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου του Αδαμίου καθώς και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Επιδαύρου υπήρξε εύστοχη, απόλυτα σωστή και δικαιολογημένη, απέδωσε την αρμόζουσα τιμή και τον προσήκοντα σεβασμό στον άνθρωπο, τον ενεργό πολίτη τον τιμηθέντα από τους συγχωριανούς  επί πολλές θητείες ως κοινοτικό και δημοτικό σύμβουλο και ιδιαίτερα ως Πρόεδρο της Κοινότητας Αδαμίου.

  Ο Δημήτρης Κωστόπουλος που έφυγε από τη ζωή απρόσμενα και αναπάντεχα το 2015, σε ηλικία μόλις 63 ετών υπηρέτησε το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α` βαθμού επί μακρό διάστημα που υπερέβαινε την τριακονταετία…

Τα έργα που φέρουν τη σφραγίδα του, αυτού και των άλλων συνεργατών του ήταν πολλά και αξιόλογα. Η κατασκευή της ίδιας της κεντρικής πλατείας, που από τώρα πλέον θα φέρει το όνομά του, η αποκατάσταση του παλιού πέτρινου Δημοτικού σχολείου, η κατασκευή Νηπιαγωγείου, κοινοτικού γηπέδου, η διάνοιξη δύο γεωτρήσεων, η κοινοτική και αγροτική οδοποιΐα.

  Όλα αυτά και άλλα πολλά που γνωρίζουν καλύτερα οι συμπολίτες του αποτυπώνουν με τον καλύτερο και αψευδέστερο τρόπο το Δημήτρη Κωστόπουλο ως το γνήσιο αντιπρόσωπο και τον άνθρωπο που αυτοδίκαια μπορεί και είναι δίκαιο να χαρακτηρίζεται ως «κοινοτιστής», με την έννοια του ενεργού πολίτη που είναι προσηλωμένος στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του τόπου του, του χωριού του.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis