home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μουσική καλοκαιρινή βραδιά στο Άργος

Η ΚΕΔΑΜ και ο Άγγελος Ανδριανός σας προσκαλούν σε μια μουσική καλοκαιρινή βραδιά με αγαπημένα τραγούδια, τη Τρίτη 27 Ιουλίου, στο Άργος.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Μουσική καλοκαιρινή βραδιά στο Άργος

Η ΚΕΔΑΜ και ο Άγγελος Ανδριανός σας προσκαλούν σε μια μουσική καλοκαιρινή βραδιά με αγαπημένα τραγούδια, ρομαντική ατμόσφαιρα και θετική διάθεση, τη Τρίτη 27 Ιουλίου, στην εξέδρα δίπλα στο ποταμάκι με ώρα έναρξης στις 21:00.

Το φετινό καλοκαίρι ο Άγγελος Ανδριανός θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα από τραγούδια των σπουδαίων συνθετών της Ελλάδας. Συνθετών που είχε την τιμή να έχει συνεργαστεί όπως είναι οι : Γιάννης Μαρκόπουλος, Γιάννης Σπανός, Μίμης Πλέσσας, Τάκης Σούκας καθώς και τρεις ενότητες αφιερωμένες σε τέσσερις σπουδαίες φυσιογνωμίες του ελληνικού τραγουδιού: στον Δημήτρη Μητροπάνο, στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου στον Γιάννη Πουλόπουλο καθώς και στον Τόλη Βοσκόπουλο.

Από τις μουσικές βραδιές του Άγγελου Ανδριανού δεν θα λείψουν φυσικά και τα δύο τραγούδια που κυκλοφόρησε πρόσφατα και έχουν αγαπηθεί, ο «Πλούτος» της Πέννυς Μπαλτατζή και το «Είναι κάτι βραδιές» σε σύνθεση δική του και στίχους του Δημήτρη Τανού.

Άγγελος Ανδριανός - Καλοκαίρι 2021 «Είναι κάτι βραδιές»
Φωτογραφία: ΚΕΔΑΜ

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis