home design 800x400
home design 1170Χ320

“Ιπτάμενες” επιτυχίες από τα αργολικά δελφίνια

Διακρίσεις στο Πανελλήνιο και Παγκύπριο Πρωτάθλημα για τις αθλήτριες των “Ιπτάμενων” Αργολίδας

Mε σημαντικές επιτυχίες για τα “αργολικά δελφίνια” έκλεισε η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Κατηγοριών που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ, αλλά και του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Κολύμβησης Κατηγοριών που διεξήχθη τις ίδιες μέρες στη Λάρνακα της Κύπρου.

Οι Ιπτάμενοι Αργολίδας εκπροσώπησαν με επιτυχία την Αργολίδα στους αγώνες σε Ελλάδα και Κύπρο για μια ακόμη χρονιά, όπως με συνέπεια κάνουν τα τελευταία 12 χρόνια.

Μάλιστα, η αθλήτρια του συλλόγου Ευφροσύνη Σκουμπη συμμετείχε στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών και απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι πρωταγωνιστεί στην κολυμβητική elite της Ελλάδας και της Κύπρου. Η “Ιπτάμενη” κατέκτησε την 1η θέση στα 800μ. και στα 1500μ. ελεύθερο καθώς και στα 200μ. ύπτιο. Συγκεντρώνοντας 3 χρυσά μετάλλια – κύπελλα ήταν η κορυφαία αθλήτρια των αγώνων στην κατηγορία της!

Επιπλέον, οι αθλήτριες Νικολετα Λαμπροπούλου και Αριάδνη Ανδρη συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών πραγματοποιώντας δυναμικές εμφανίσεις, εξαιρετικές επιδόσεις, ενώ παράλληλα πέτυχαν νέα ατομικά ρεκόρ σε όλα τα αγωνίσματα που συμμετείχαν. 

Ύστερα από μια δύσκολη χρονιά με καραντίνα και εγκλεισμό, χωρίς δυνατότητα προπόνησης και με έλλειψη προετοιμασίας οι Ιπτάμενες αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έφεραν επιτυχίες ξανά στην Αργολίδα!

Συγχαρητήρια Ευφροσύνη, Νικολέτα, Αριάδνη!!! Θερμά συγχαρητήρια!!!

Πολλά συγχαρητήρια στην προπονήτρια των επιτυχιών Κατερίνα Δημακοπούλου, για τις νέες επιτυχίες αλλά και για την εξαιρετική δουλειά που κάνει τόσα χρόνια στους Ιπτάμενους!
Τέλος, τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς τη στήριξη των γονιών των αθλητών που στηρίζουν την προσπάθεια των παιδιών τους πάντα με όλους τους τρόπους! Συγχαρητήρια σε όλους και κάθε επιτυχία για το μέλλον.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis