home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σπέτσες: Συγκρούστηκαν σκάφη έξω από το λιμάνι

Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός των επιβαινόντων – Υλικές ζημιές καταγράφηκαν στα δύο σκάφη

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Σπέτσες: Συγκρούστηκαν σκάφη έξω από το λιμάνι
Το "Γυρίσματα στην Ελλάδα" στις Σπέτσες (Βίντεο)

Δεν ξεκίνησε καλά η μέρα στο λιμάνι των Σπετσών αφού νωρίς το πρωί σημειώθηκε σύγκρουση δύο σκαφών, τα οποία έφεραν μάλιστα και επιβάτες. Ευτυχώς από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κανείς, παρά μόνο προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου, τις πρωινές ώρες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σπετσών, από τον Κυβερνήτη του Θαλάσσιου Ταξί «ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ» Ν. Σπετσών 1429, ότι ενώ είχε αποπλεύσει από τον νέο λιμένα Σπετσών με προορισμό τον παλαιό λιμένα Σπετσών με πέντε (05) επιβαίνοντες, προσέκρουσε στο Τ/Ρ-Ε/Π σκάφος «GOGOO» Ν.Π. 11619, στο οποίο επέβαιναν δύο (02) άτομα, στη θαλάσσια περιοχή «ΑΓ. ΜΑΜΑΣ».

Από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός, δεν προκλήθηκε εισροή υδάτων στα σκάφη και δεν διαπιστώθηκε ρύπανση του θαλασσίου περιβάλλοντος, ενώ προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στα έξαλα των δύο σκαφών

Τα δύο σκάφη κατέπλευσαν αυτοδύναμα στον λιμένα Ντάπιας, ενώ από το Λιμεναρχείο Σπετσών, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους και των δύο σκαφών μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis