home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στη Μεσσηνία ανθίζουν οι κανναβουριές

Σε αγροτοδασικές περιοχές εντόπισαν οι αστυνομικοί δενδρύλλια ύψους περίπου δύο μέτρων

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Στη Μεσσηνία ανθίζουν οι κανναβουριές
ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Ιδιαίτερη άνθιση γνωρίζουν οι κανναβουριές στη Μεσσηνία όπως δείχνουν τα αποτελέσματα του αστυνομικού δελτίου. Σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις σε τοπικές κοινότητες εντοπίστηκαν δενδρύλλια ύψους σχεδόν δύο μέτρων που εκριζώθηκαν.

Συγκεκριμένα χθες Τρίτη 20 Ιουλίου το πρωί σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνη, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας, καλλιεργούσε του -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,9- μέτρου, περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν.

Την ίδια ώρα σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο -2- φυτά κάνναβης, ύψους έως -1,5- μέτρου, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Όπως προέκυψε από την προανάκριση, τα ανωτέρω φυτά τα καλλιεργούσε 56χρονος ημεδαπός, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Φωτο Αρχείου

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis