home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Φεστιβάλ Επιδαύρου: Ακόμη δεν τελείωσε το 2021 καλούν για το 2022

Υποβολή προτάσεων για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς θα γίνονται δεκτές έως τις 23 Αυγούστου.

Δεν ολοκληρώθηκαν καλά-καλά οι εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης του Φεστιβάλ Επιδαύρου και ήδη είδε το φως της δημοσιότητας το κάλεσμα για τις συμμετοχές του 2022. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, όπως φαίνεται, για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του 2022, το φεστιβάλ προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν άμεσα τις προτάσεις τους, οι οποίες θα αξιολογηθούν ενόψει της κατάρτισης του νέου προγράμματος.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και τις 23/08/2021 στις 15:00, ενώ η υποβολή τους θα πραγματοποιείται μόνο με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας που είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ.

Όπως εύστοχα υπογραμμίζεται, η καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για προτάσεις που πριμοδοτούν την ερευνητική και ανανεωτική προσέγγιση σε επίπεδο ιδέας, δραματουργίας, θεματολογίας, παραστατικής τεχνικής και ευρύτερου αισθητικού προσανατολισμού. Ναι στο καινούριο, λοιπόν, ναι στο τολμηρό και το ψαγμένο, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που θέτει η ανακοίνωση-κάλεσμα του Φεστιβάλ: «να αποτελέσει φιλόξενη κυψέλη δημιουργίας για έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και να τους δώσει την ευκαιρία να εργαστούν απρόσκοπτα πάνω στο αντικείμενό τους, να διευρύνουν τη σχέση τους με το κοινό και να εξερευνήσουν νέες συνεργασίες.»

Πληροφορίες: Λεπτομέρειες, όροι συμμετοχής, και ηλεκτρονική υποβολή προτάσεων εδώ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis