home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Κοινωνία

Περιφερειακά ιατρεία σε δεκατρείς μεγάλες πόλεις ιδρύει η Αστυνομία

Θα καλύπτουν υγειονομικές ανάγκες του εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και των οικογενειών τους

Ιδρύονται περιφερειακά ιατρεία στις έδρες αστυνομικών υπηρεσιών δεκατριών μεγάλων πόλεων της Χώρας, τα οποία θα καλύπτουν υγειονομικές ανάγκες του εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και των οικογενειών τους.

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, ιδρύονται περιφερειακά ιατρεία στις έδρες αστυνομικών υπηρεσιών δεκατριών μεγάλων πόλεων της Χώρας.

Τα περιφερειακά ιατρεία προβλέπεται να στελεχωθούν με επιστημονικό προσωπικό ειδικοτήτων παθολόγου, ψυχιάτρου και ψυχολόγου, καλύπτοντας με αμεσότητα και αποτελεσματικότητα τις υγειονομικές ανάγκες του εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και των οικογενειών αυτού.

Η ίδρυση των ιατρείων αποτέλεσε βασική προτεραιότητα, στο πλαίσιο της ποιοτικής αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας που προσφέρονται στο προσωπικό και στα μέλη των οικογενειών του.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button