home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ντου στην Πάολα που ήρθε για να τραγουδήσει στην Πελοπόννησο

Αστυνομικοί εισέβαλαν σε γνωστό μαγαζί της Πάτρας στη 1 τα μεσάνυχτα. Τι έδειξε ο έλεγχος στο κατάμεστο κέντρο.

Σε νυχτερινό κέντρο στο Δρέπανο της Πάτρας πήγε για να τραγουδήσει, για μία και μοναδική εμφάνιση, η γνωστή λαϊκή βάρδος Πάολα και όπως ήταν φυσικό το μαγαζί γέμισε. Μία απρόσκλητη επίσκεψη γύρω στη 1 τα ξημερώματα δεν ήταν αρκετή για να χαλάσει τη βραδιά, καθώς το ντου της αστυνομίας μπορεί να ξάφνιασε -ή ίσως και όχι- πελάτες και ιδιοκτήτες, όμως οι «κορωνο-ράμπο» δεν βρήκαν κάποια παράβαση και έφυγαν άπραγοι από το σημείο.

Το κατάστημα τηρούσε όσα έχουν αποφασισθεί από την τελευταία ΚΥΑ για τα κέντρα διασκέδασης, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι δεν έλεγξαν αν οι πελάτες έχουν πιστοποιητικά εμβολιασμού, καθότι αυτό είναι δουλειά του προσωπικού του καταστήματος, που πλέον η κυβέρνηση το υποχρεώνει να εκτελέσει και χρέη τροχονόμου κατά την είσοδο των πελατών.

Η διασκέδαση με την Πάολα συνεχίστηκε μέχρι το ξημέρωμα με την τραγουδίστρια να ικανοποιεί και με το παραπάνω το κοινό της, που μπορεί να έμεινε και λίγο παραπονεμένο, καθότι δεν επιτρέπεται ο χορός.

Να σημειωθεί πως λόγω του αιφνιδιασμού από την ΚΥΑ της κυβέρνησης ακυρώθηκε η εμφάνιση της λαϊκής τραγουδίστριας την Παρασκευή και έτσι πραγματοποιήθηκε μόνο μία από τις δύο εμφανίσεις που είχαν προγραμματιστεί, αυτή του Σαββάτου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis